HTML

Tiszta szoftver, rendes ház

Szabad világ, szabad gondoltak, szabad szoftverek, nyílt szabványok

Friss topikok

Linkblog

A rendezvényre a belépés ingyenes.

A világ egyik legrangosabb informatikai eseményének, az OpenOffice.org nemzetközi konferenciának Kína, Spanyolország, Németország, Franciaország, Szlovénia és Olaszország után az idei évben Magyarország ad otthont. Az eseményre az egész világ odafigyel, hiszen a százmilliók által használt ingyenes szoftver az idei évben lesz éppen 10 éves.
A jubileum kapcsán a szabad szoftveres közösség egy ingyenes fesztivállal lepi meg a hazai érdeklődőket. A hajnalig tartó rendezvényen a koncertek, születésnapi meglepetések mellett egy különleges kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők a szerzői jog helyzetének alakulásáról, illetve találkozhatnak a nyílt szoftveres világ legismertebb apostolaival, fejlesztőivel.

A fesztivál programja

18.00-19.00 Copyright kiállítás megnyitó
19.30-20-00 OpenOffice.org jubileumi megemlékezés
20.00 Bardo
21.30 Tűzijáték
22.00 Qualitons
24.00 Barabás Lőrinc Eklektrik
02.00 Dj: Superman és Mango

Bejegyzés a Facebookon

Hivatalos oldal (angolul)

Címkék: budapest open közösség fesztivál ingyenes szabadság gödör klub

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr652263502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása