HTML

Tiszta szoftver, rendes ház

Szabad világ, szabad gondoltak, szabad szoftverek, nyílt szabványok

Friss topikok

Linkblog

Érdemes eljönni október 16-án a budapesti Ubuntu Release Partyra, ugyanis két ember Ubuntus képzést nyerhet az IT Factory jóvoltából. A nyerteseket a Release Party keretében sorsoljuk majd ki az esemény helyszínén, a LOK konferencia után.

A nyertesek eldönthetik, hogy személyesen vesznek részt a képzésen, vagy online módon végzik el. Az előadások videóit mindkét esetben megkapják. A képzés helyszíne Budapesten, a Kazinczy utcában található.

A nyertesek két féle képzés közül választhatnak: Linux alapozó képzés október 18-án, hétfő este indul fél 5-től. Bár alapozó a neve, de a tematika úgy lett összeállítva, hogy akár haladóknak is hasznos lehet. A címtárszolgáltatás Linuxon elnevezésű képzés Mikuláskor, december 6-án indul.

Mivel várhatóan széles érdeklődésre számíthat az esemény, ezért aki úgy gondolja, hogy biztosan jön a release partyra, az írjon egy +1-et a hír végére hozzászólásként, hogy lássuk, nagyjából hány főre számíthatunk. Szeretettel várunk mindenkit a Maverick Meerkat Release Partyn!

Forrás: Ubuntu.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr512372685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása