HTML

Tiszta szoftver, rendes ház

Szabad világ, szabad gondoltak, szabad szoftverek, nyílt szabványok

Friss topikok

Linkblog

A rendezvény célja a megmutatni a konferencia vendégeinek a nyílt forráskódú, szabad szoftverekkel történt feladat-megoldásokat, a szabad szoftvereket, a nyílt adat és nyílt kultúra működését és az ezeken a projekteken dolgozó hazai közösségeket. Előadások három teremben a kezdőtől a haladókig. Az előadások magyar nyelven lesznek.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció és program:

https://openit.eventbrite.com/

Ha érdekel, hogy miképpen tudsz szabad szoftverekkel kisvállalati mérettől a hatalmas felhőkig saját rendszereket üzemeltetni. Szívesen megismernéd a felhasználók számára készített asztali alkalmazások legújabb verzióit és használatát? Szeretnéd eldönteni, hogy melyik Linux-szal vágj bele a linuxozásba? Felfedeznéd a szabad szoftverek mellett a szabad tartalmak világát is? Érdekelnének a szabad szoftverek jogi vonatkozásai? Esetleg a fejlesztéssel kapcsolatos késések iránti tudásszomjadat oltanád? Akkor látogass ki az ingyenes, kezdőknek és haladóknak szánt, egész napos szabad szoftverekkel és tartalommal foglalkozó konferenciánkra, az Open IT-re. A tavasz legizgalmasabb szabad szoftveres konferenciáján mindezeket a témákat és még ennél is többet szeretnénk veled megosztani. Hívd a barátaidat is!

Helyszín: Óbudai Egyetem, 1034. Budapest, Bécsi út 96/b
Időpont: 2015. április 18., szombat

Címkék: firefox budapest open közösség felhasználók internet előadás konferencia ingyenes openoffice program szabadság böngésző fejlesztés openoffice.org szabadszoftver Firefox Open Badges

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása