HTML

Tiszta szoftver, rendes ház

Szabad világ, szabad gondoltak, szabad szoftverek, nyílt szabványok

Friss topikok

Linkblog

A Firefox Flicks egy nemzetközi videókészítő verseny, amely idén is tavasszal-nyáron várta a lelkes filmkészítők munkáit, amelyeket Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 (link) licenc alatt kellett közreadni. A videók nem lehet hosszabbak mint egy perc és a szervezők által megadott mottónak kell valamilyen módon a filmekben megjelennie. Ebben az évben a filmkészítőknek a mobil eszközökön használt web erejét kellett bemutatni: „Te vagy a rendező – a mobil a sztár”.
Az elkészített videóban megpróbáltuk bemutatni, milyen nagyot változott a világ az elmúlt 15 éveben és hogy miképpen tette egyszerűbbé az életünket a mobil és a mobilon elérhető internet.

A videó itt tekinthető meg:
https://firefoxflicks.mozilla.org/en-US/video/2013/610/

Ugyanitt lehet a videóra szavazni. Amennyiben tetszik a videó, szavazzatok rá és osszatok meg másokkal is :o). Ha nem tetszene, akkor pedig az ellenségeiddel oszd meg.
A szavazáshoz Persona fiók létrehozását igényli, amelyet a későbbiekben is lehet használni a weboldalakra történő egyszerűsített belépésre. Részletek a Personaról.

STÁBLISTA

A lány
Szabó Petra

További szereplők
Bándi Ágnes
Szekeres Tina
Csobay Dávid
Krizsán Gábor
Vágó Pál

Kamera
Krizsán Gábor
Szalai „KAMI” Kálmán

Készítette
Szalai „KAMI” Kálmán

Zene
The Wind of Love
(unreal_dm)

Licenc
Creative Commons – NonCommercial-ShareAlike

Címkék: közösség verseny Firefox Firefox Flicks

2 komment

süti beállítások módosítása