HTML

Tiszta szoftver, rendes ház

Szabad világ, szabad gondoltak, szabad szoftverek, nyílt szabványok

Friss topikok

Linkblog

Alkalmazásfejlesztői versenyt hirdet Magyarországon a Telenor együttműködésben a Mozillával. A verseny célja, hogy minél több hazai tartalmat kínáló, innovatív, hasznos alkalmazás jelenjen meg a Mozilla és a globális közösség által fejlesztett mobiltelefonos platformra, a Firefox OS-re.

A nyár végéig dolgozhatnak a fejlesztők Firefox OS-hez készülő alkalmazásaikon a fejlesztők a Mozilla és a Telenor által meghirdetett versenyen. A pályaműveknek 2013. szeptember 8-án 24:00 időpontig kell beérkezniük a Firefox Marketre feltöltött alkalmazás linkjének megadásával.

A verseny célja, hogy minél több hazai tartalmat kínáló, innovatív, hasznos alkalmazás jelenjen meg a Mozilla és a globális közösség által fejlesztett mobiltelefonos platformra, a Firefox OS-re.

Pályázni lehet a Firefox OS mobil operációs rendszerű készülékre telepíthető és azokon futtatható alkalmazással, amely feltöltésre került és a Mozilla jóváhagyásával megjelent a Firefox Marketplace-en. A versenyre a következő kategóriákban várják a pályaműveket:

  • közösség (Social)

  • játékok (Games)

  • média (Media)

  • utazás/közlekedés (Travel/Transport)

  • egyéb (Other)

A pályázók közül a fenti kategóriákban kerülnek ki a nyertesek. Minden kategóriában egy győztest hirdetnek. A kategóriánkénti fődíj 250 ezer forint, illetve megjelenési lehetőség a Firefox Marketplace Telenor válogatásában. A nyertesek mellett azok az alkalmazások is lehetőséget kaphatnak a Firefox Marketplace Telenor válogatásában való megjelenésre, amelyeket a zsűri arra érdemesnek talál.

A pályázati appok benyújtásának határideje: 2013. szeptember 8. 24:00. Eredményhirdetés a következő Okostelefon Akadémián.

Amit még fontos tudni: a pályázaton való részvétel feltétele a Firefox Marketplace-en jóváhagyott alkalmazás linkjének csatolása. A Firefox Marketplace alkalmazás – jóváhagyási vállalása – maximum 18 munkanap!

A következő linkeken olvasható a verseny hirdetménye és a teljes pályázati kiírás. A fejlesztés megkezdéséhez hasznos információk a Firefox OS kisokosban

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr745412578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KAMI 2013.07.18. 16:27:39

Ha a webapp versenyre játékot írnál, itt van pár szabadon felhasználható hang, zene és képi elem játékokhoz:

open.commonly.cc/

scoreoid.net/community-promotion/
süti beállítások módosítása