HTML

Tiszta szoftver, rendes ház

Szabad világ, szabad gondoltak, szabad szoftverek, nyílt szabványok

Friss topikok

Linkblog

Elérkezett hát az OpenOffice.org Konferencia első napja. Ez a nap inkább az OpenOffice.org projekthez közelebb álló emberek számára érdekes, mert a szokásos informális találkozóknak jött el az ideje.

Mindenesetre a programból látható, hogy az igazi – mindenki számára érdekfeszítő – nagy események holnap kezdődnek a Parlamentben a megnyitóval, majd utána az előadások hosszú sorával, és este az Open Fesztivállal. Az Open Fesztivál mindenki számára kellemes szórakozást nyújt, hiszen az NLC party mellett, kiállítás, jó néhány koncert és egyéb meglepetések várnak a Gödör Klubba látogatókra. Azt hiszem a szervezőbizottság mindent megtett, hogy az OpenOffice.org megszületésének 10. évfordulóját méltóképpen ünnepelje meg a közösség. Az ingyenes Open fesztivál mellett mindenkit szeretettel várnak a további közösségi programokra is.

Az OpenOffice.org Konferenciát a következő szervezetek támogatták: támogatók. További támogatók segítségét is nagy örömmel várják a szervezők.

Címkék: budapest open közösség felhasználók előadás konferencia fesztivál program buli fejlesztés openoffice.org 2010

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr392260950

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gödör klub 2010.11.06. 16:39:39

Helyszín: 1051 Bp., Erzsébet tér Látogatás: 2010. szeptember 1. 18:20-20:30 > Az igazi neve Erzsébet téri Kulturális Központ és Park! Amolyan zseb Central Park, vagy mi. Adatlap Elé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása